~ Resultaten ~

Geboorte bonbons jongenGeboorte bonbons meisje

 

Categorie: .

Cakepops geboorte

 

Categorie: .

Zijaanzicht

Tja, soms ben je vlak na de geboorte van je zoontje jarig. Wat zet je dan op je taart? Ik vond de oplossing! Kijk maar eens wat ik er van gemaakt heb. Een super dikke slagroomtaart met amandelschaafsel er omheen. In letters van fondant heb ik namen van moeder en kind gemaakt. Om het plaatje compleet te maken heb ik er enkele feestelijke ballonnen, pakjes, babyschoentjes en een flesje gemaakt. Ook de chocolade versiering is handgemaakt. Een heel gepriegel! Maar ja, je komt helemaal tot rust, zullen we maar zeggen.

Bovenaanzicht

 

 

Categorie: .

Truffels met muisjes

Ter gelegenheid van de geboorte van een jongetje heb ik deze truffels gemaakt. Ik had even mijn twijfels over de smaak. Maar toch gewoon geprobeerd. Naast dat het er superleuk uitziet is de smaak eigenlijk heel lekker. De anijssmaak combineert heel goed met de botercrème en de dikke laag chocolade. Een lekkere frisse smaak.

 

 

Categorie: .

Cakelollies met muisjes

Ter gelegenheid van een geboorte, heb ik deze leuke variant van de cakelollie gemaakt. Even door de muisjes wentelen en dan krijg je dit resultaat! Lekkere verse iets natte cake van binnen, een dikke laag chocola eromheen. Eens een keer wat anders dan de traditionele beschuit.

 

 

Categorie: .

High Tea per categorie


Lekkernijen parade